Szórakozás

Kelemen Laci lehet az új Majka, munkát kínált neki a TV2

Hamarosan műsorvezetőként is láthatjuk a képernyőn a Star Academy egyik legmegosztóbb énekesét, Kelemen Lacit. A TV2 csoport hétfőn induló műsorának, a Kedvencek kedvenceinek ő lesz a műsorvezetője, már az első forgatási napon is túl van.

„Hatalmas lehetőségnek tartom ezt a műsort, megtanulhatom a műsorvezetés alapjait. Már túl vagyok az első felvételi napon, és azt hiszem, ahhoz képest, hogy most csináltam ilyet először, egész jól sikerült minden. Az ember nem is gondolná, hogy mennyi mindenre kell figyelni egy ilyen műsornál, de nagyon kedves és profi stábbal volt dolgom, akik mindenben segítettek. Egy-két nyelvbotlást tekintve nem volt más gond, úgyhogy gördülékenyen ment minden. Remélem, hogy egyre rutinosabb leszek, és a nézőknek is tetszeni fog, amit látnak. Természetesen a zene továbbra is központi szerepet játszik az életemben, de nagyon élvezem ezt az új lehetőséget is”

– mondta az nlc.hu-nak a Zenebutik tévé nemrég még dühében rugdosódó új műsorvezetője, akit sokan hasonlítanak Majkához stílusa és a képernyő előtti élete miatt. Még magának Majkának is feltűnt, hogy talán az utódja áll mellette sokszor a Star Academy-ben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik