Szórakozás

Liptai Claudia elárulta, hogy Ádám melyik testrészébe szeretett bele

Liptai CLaudiára egy igazán édes helyen talált rá a boldogság tavaly, ugyanott, ahol nap mint nap kiélte a cukrászat iránti szenvedélyét. A műsorvezető párja a cukrászati gyakorlati helyét biztosító Pataki cukrászda tulajdonosa, Pataki Ádám, akivel már első közös gyermeküket várják.

Claudia és Ádám eddig sosem beszéltek róla, miként szerettek egymásba, így mindenki csak találgatott, hogyan is jött össze a sikeres műsorvezető a papíron még házas férfival. A két szerelmes közös sütis könyvéből, az Édes kettesből azonban kiderült a teljes igazság. Eszerint a cukrász az Év fagylaltja verseny szervezésén dolgozott, amikor Claudiát, mint ismert embert, elhívta a zsűribe. Mivel a fagyiverseny Soltvadkerten volt, Claudiának pedig fuvar kellett, Ádám felajánlotta, hogy elviszi.

“Claudia nem tudta bekapcsolni a biztonsági övét, és rémes, de a saját autómban én sem. Hosszú percekig szerencsétlenkedtünk, de végtelenül emberi, laza és vicces helyzet volt. Akkor éreztem, hogy megpecsételődött a sorsom”

– mondta a Borsnak Ádám, aki ezután ajánlotta fel a műsorvezetőnek, hogy töltse az ő cukrászdájában a tanulóidejét.

A műsorvezető pedig azt árulta el a könyvben, hogy a férfi melyik testrészébe szeretett bele.

“Most már elárulhatom, hogy a kezébe szerettem bele. Ilyen szép kezű pasit még életemben nem láttam. Ahogy azokkal a gyönyörű cukrászkezeivel hozzányúl valamihez…”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik