Szórakozás

Dráma a VV-ben: Gina leleplezte fájdalmas titkát – videó!

Alig több mint egy hete váratlan fordulat történt a Való Világ 8 játékában. Lóri a párbaj előtt feladta a játékot, helyére pedig új lakó érkezett a 22 éves Gina személyében. A lányt egyáltalán nem fogadták kitörő örömmel villatársai, akik akkor már több, mint 40 napja éltek elzárva a világtól és szeretteiktől.

Gina azóta is küzd a beilleszkedéssel, a többiek ugyanis nem bíznak benne, a lányok – Mici kivételével – pedig különösen nagy riválist látnak benne. Tivy mindezt a szemébe is mondta, hozzátéve, hogy szerinte túlságosan is zárkózott és az a baj, hogy nem nyit a többiek felé.

A lány ekkor elcsukló hangon közölte vele, hogy nagyon nehéz neki, de nem a játék miatt, hanem egy annál sokkal nagyobb tregédia miatt.

Nekem nehéz ez az egész. Nem azért nehéz, mert itt kell lennem és nyitnom kell az embrek felé. Alapból nem egy ilyen lány vagyok. Barátságos vagyok és megyek, nyitok az emberek felé. Most vagyok csak zárkózott. Mielőtt bejöttem, az előtt egy héttel halt meg anyukám, szóval nagyon nehéz

– mesélte már könnyek között Gina, aki arra is megkérte Tivyt, hogy senkinek se mondja el titkát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik