Szórakozás

Válságba került Nicole Kidman 10 éves házassága

A legfrissebb hírek szerint a 49 éves Nicole Kidman, és egy évvel fiatalabb zenész párja, Keith Urban házassága az utóbbi időben annyira megromlott, hogy két hónapja már nem is élnek együtt.

A pletykák szerint a sztárpár hamarosan hivatalosan is bejelenti majd a szakítást, de egyelőre csak találgatások vannak azzal kapcsolatban, miért is mérgesedett el ennyire a kapcsolatuk.  Az egyik teória szerint a még mindig elképesztően csinos Nicole Kidman félrelépett az egyik kollégájával, mert úgy érezte, a munkája miatt gyakran távol lévő férje már nem szereti. Más hírek szerint viszont Keith Urban azt unta meg, hogy felesége folyton ellenőrizgeti, és gyakorlatilag egy “diktatúrában” kell mellette élnie.

Az Oscar-díjas sztár egyébként Tom Cruise-zal kötött sikertelen házassága után 2006-ban, éppen tíz évvel ezelőtt ment feleségül Urbanhez. A párnak az elmúlt években két gyereke is született. Sunday Rose-t maga Nicole hozta világra 2008-ban, a második kislány, Faith Margaret pedig 2010-ben, béranya segítségével született.

Fotó: FilmMagic (GI Editorial house)
A kép 2016 májusában, New Yorkban készült  Fotó: FilmMagic

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik