Szórakozás

Pirner Alma elveszítette első magzatát

A rúdtáncbajnok két éve mondta ki a boldogító igent második férjének Srí Lankán, közös gyermekük pedig hamarosan betölti első életévét. Pirner Alma most azt is elárulta, hogy az esküvőjük napján, nem csak maguk miatt voltak boldogok, hanem azért is, mert Alma már terhes volt. Néhány héttel később, amikor a pár a nászútját élvezte, a táncosnő felkeresett egy helyi orvost, aki közölte vele a szörnyű hírt.

Ausztráliában voltunk, a Srí Lanka-i esküvőnkről mentünk nászútra, utána pedig pár hetet ott töltöttünk. A világ legboldogabb embere voltam friss házasként, egy picivel a szívem alatt. Rendes kontrollra jelentkeztem egy ottani orvosnál, minden rendben volt, produkáltam egy normális terhesség minden tünetét: hányingerem volt, kívánós voltam, megduzzadt a mellem, aztán amikor megláttam az orvos arcát, egyből tudtam, baj van. Négy hete nem élt a baba, már az esküvőn sem. Döntenem kellett, azonnal hazajövünk vagy ott vállalom a gyógyszeres abortuszt

– árulta el a Borsnak Alma, aki a vérmérgezés veszélye miatt az azonnali kezelés mellett döntött. És habár nem volt könnyű túllépnie a tragédián, nem adta fel, hogy anya lehessen. Három hónappal később pedig meg is fogant kisfia, Alan, akivel semmi probléma nem volt a terhessége alatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik