Szórakozás

Medveczky Ilona 10 centivel alacsonyabb lett

A ma reggeli Mokka vendége volt a magyar kabaré legnagyobb dívája, ahol nyolc roppant szürreális percen keresztül panaszkodott. Ki is mondták, hogy azért hívták meg, hogy mesélje el, hogy őt még az ág is húzza. Nem kell megnézni, összefoglaljuk, saját elmondása szerint miért nehéz mostanában Medveczky Ilona élete.

  • Túl alacsony a fotel a Mokkában.
  • Egy ismeretlen nő azt állítja magáról, hogy ő a táncosnő húga, ami szemenszedett hazugság, és mivel Medveczky korábban csináltatott már DNS-tesztet Amerikában, nem nehéz bizonyítani, ha valaki tényleg a testvére.
  • Próbált ismerkedni az interneten, de rájött, hogy a világhálón mindenki hazudik magáról.
  • Áprilisban, pálmaátültetés közben eltört a csuklója, ami rosszul forrt össze, úgyhogy újra el kell törni.
  • A gerince három helyen megroppant még akkor, amikor a Szombat esti lázra készült fel. Korábban 10 centivel magasabb volt, de a sérülés miatt most alacsonyabb.
    Elvették mozgáskorlátozott igazolványát, amit csak hosszas kálvária után tudott visszaszerezni. (Szeretné mindenki tudtára adni, hogy ő 3 évesen már táncolt, 10 évesen már önellátó volt, így nagyon amortizálva van a teste, 10 éve már megkapta egyszer ezt az igazolványt.) Azért szabadkozik a kártya miatt, mert megalázónak tartja. Hiába volt egy csomó lelete, a felülvizsgálat során első nekifutásra nem kapta meg.

A beszélgetés utolsó fél percében a művésznő saját magát idézte az Én csak táncolok című filmből:

Táncolni oly könnyű, azt hiszik? Csak szórakozás, az a könnyű kenyér, amit bárki elér, ha van benne egy kis sikk. Csak táncolunk kicsit, oly szórakoztató. Hát persze, nézni, azt jó. De sokszor nem könnyű, és nem is vidám. Csak lerogysz egy székre a huszadik próba után is, és nyeled a könnyed, a tartásod könnyed. Izzadni, nyögni, tested gyötörni. kegyetlen zsarnok. Önző a tánc. Egy élet az ára. Mit százszor megbánsz. Szerelmek, gyermek vagy egy társ, aki holnap is vár: a táncosnak ebből semmi sem jár. De mégis, ha kérdik, mi volt életemben a legszebb románc, a válaszom rá, a tánc.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik