Szórakozás

Megvan egy darab Kim Kardashian ellopott ékszereiből

Kim Kardashiant néhány napja öt fegyveres rabolta ki Párizsban. A támadás során a rendőröknek álcázott elkövetők a sztártól több mint tízmillió dollár értékű ékszereket (köztük egy négy és fél milliós gyémántgyűrűt) és két iPhone-t zsákmányoltak, de nem ez rázta meg igazán, hanem hogy fegyvert fogtak rá, megkötözték, és bezárták a fürdőszobába.

A francia rendőrség nagy erőkkel keresi a bűnözőket, és bár még mindig nem sikerült megtalálni a tetteseket, a nyomozók állítólag nyomon vannak. A Daily Mail információi szerint már megtaláltak egy darabot az ellopott ékszerekből egy Párizs közeli szállodában, amely kulcsfontosságú DNS bizonyítékot tartalmazhat. A nyomozáshoz közeli forrás a lapnak elmondta: az elkövetők valószínűleg azért követtek el hibát, mert sietve menekülnek.

Kardashian egyébként miután feljelentést tett a párizsi rendőrségen, Amerikába utazott a családjához, hogy ott szedje össze magát a történtek után, a paparazzók és újságírók ezért folyamatosan a rezidenciájuk előtt rostokoltak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik