Szórakozás

ByeAlex: Nem élveztem A Dal és az Eurovízió egyetlen pillanatát sem

Az X-Faktor mentora, ByeAlex A Dal megnyerése és az Eurovíziós Dalfesztiválon való szereplése után zsűriként értékelhette volna A Dal következő évadának versenyzőit, de ő nem kért a lehetőségből.

“Közös megegyezés volt, hogy nem én ültem A Dal zsűrijében. Nem voltam elég magabiztos akkoriban, nem éreztem azt, hogy okoskodnom kellene más jövője felett. Sehol sem voltam ahhoz, hogy én oda leülhessek. (…) Nem élveztem A Dal és az Eurovízió egyetlen pillanatát sem, hiszen folyamatosan bántottak, ennek ellenére felálltam, és képes voltam slágereket gyártani. Már tudom, hogy mi van mögöttem és előttem, most már elhiszem, hogy amit csinálok, az jó. (…) Ma már másképp van, másképp érzem magam az életemben, merészebb vagyok, jobban kinyitom a számat”

– mondta a Borsnak ByeAlex, akit a pénz sem motiválta különösebben, pedig sokáig rossz körülmények között élt.

“Nem volt eléggé mérvadó, ha imázst rombolt volna, nem vállalom, de persze elégedett vagyok a fizetségemmel. Éltem már olyan rossz körülmények között, hogy a pénz önmagában nem lett volna elegendő érv. Tudom, milyen az, amikor nincs egy hónapra csak negy­venezer forint, amiből a kaját és a szobámat is ki kell fizetni. Több évig éltem nagyon rossz és nehéz körülmények között, főleg az egyetem alatt és után is. Miskolcon kezdtem az újságírást, de alig-alig fizettek. Nehéz, de izgalmas évek voltak.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik