Szórakozás

Star Academy: Újabb lánynak kellett távoznia

Eljött az első olyan hét a TV2 Star Academy című beköltözős tehetségkutatójának életében, ahol a meghatározás első fele tulajdonképpen értelmét vesztette, hiszen a gyalázatos nézettségi eredmények miatt a csatorna levette a képernyőről a műsor hétköznap esténként jelentkező összefoglalóit.

Ezzel némileg a szabályok is változtak, ugyanis a hétköznapi veszélyzónás kijelölések helyett a szombat esti show elején derült ki, hogy melyik két játékos félhet leginkább a kieséstől. Az énekesek maguk közül titkos szavazással Budavári Zitát jelölték meg, a zsűri pedig Bene Barbarát tartotta a leggyengébbnek. Az adás egy későbbi pontján a nézők által leggyengébbnek talált Kelemen Laci is csatlakozott még a hármashoz, így alakult ki a veszélyzónás csapat.

A Star Academy szombati adását Illés Adrián nyitotta Tarkan slágerével. A bulis török számot nagyban feljavította a hiányos öltözékű táncoslányok optikai tuningja, és persze az énekes hangja sem volt rossz. Mindez 98 pontot ért a zsűrinek a százból.

Szőcs Reni volt már csitri és igazi vadmacska is a színpadon, ma este viszont Keresztes Ildikó dalával újra lírai énjét mutatta meg. A produkciót Keresztes 25 ponttal értékelte, ezért beszólást is kapott Majkától, de nem hagyta magát: élő adásban többször bemutatott neki, középső ujja hosszan a levegőben volt.

Pádár Alexandra szexi számmal és rövid szoknyában érkezett, amelynek köszönhetően perceken át fenekének méretéről ment a vita. Végül egy pohár segítségével döntötték el, hogy túl nagy-e az a hátsó. A válasz: nem.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Christina Aguilera, Lil’Kim, Mya és Pink slágerével állt a Star Academy színpadán Lady Marmalade, azaz: Gór-Nagy Erika, akit Majka nagyon szexinek talált. Hasonló véleményen voltak a zsűri tagjai is és a maximális 100 pontot adtak neki.

Kelemen Laci Presser Gábor ikonikus slágerét adta elő, de sajnos a zsűrinél nem ért el vele átütő sikert. Többek szerint a próbán sokkal jobban sikerült a produkció, Király Viktor még szakembert is hívna Lacihoz, hogy kiderítse, miért van ez így sorozatosan. Dala sajnos a közönségnek sem tetszett, veszélyzónába is került.

Kökény Attila romantikus dalával állt a Star Academy színpadára Jecsmenik Arnold. Produkcióját szerette a zsűri.

Emlékezetes volt még Balog Brigi is, aki Dér Heni slágerével készült. Nagyon jól állt neki a ˝szexisség˝ Pásztor Anna szerint, a zsűritől 93 pontot kapott, de átütő sikert azért nem ért el.

A három veszélyzónás, Bene Barbara, Budavári Zita és Kelemen Laci az adás végén újra színpadra léptek. A nézők szavazással döntöttek arról, hogy közülük Kelemen Lacit mentik meg a kieséstől. A zsűrinek így arról kellett döntést hoznia, hogy Barbarát vagy Zitát küldik haza. A többség Budavári Zita távozására szavazott, így ő lett a Star Academy friss kiesője.

A dolog érdekes adaléka, hogy Barbi ezzel az egyik legjobb barátnőjét ejtette ki a versenyből akaratán kívül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik