Szórakozás
Oszter-Sandor(650x433).jpg (Array)

Oszter Sándor megszólalt, nyílt levelet írt a vádemeléséről

24.hu
24.hu

2016. 10. 07. 12:51

Oszter Sándor a Facebookon osztott meg nyílt levelet annak a hírnek a kapcsán, hogy befolyással való üzérkedés miatt emeltek vádat ellene.

A Kos­suth-díjas színművész elismerte, hogy eljárás folyik ellene, ám állítása szerint a sajtóban megjelent hírekkel ellentétben
“soha senkinek nem tett ígéretet arra, hogy befolyásolni tudna egy jogi eljárást illetve annak bírói személyét, sőt pénzt sem kért és nem is fogadott el” ezért.

Oszter Sándor levele teljes terjedelmében:

“Kedves Lájkolok, Oldalkedvelők, Barátaim! Oszter Sándor vagyok és személyesen én magam szeretnélek Benneteket megszólítani és a sajtóban megjelent hírekre reagálni. Eljárás folyik ellenem egy olyan szélhámos ember vádaskodásai miatt melyből megmondom őszintén nem is gondoltam volna, hogy ekkora média vihar keletkezik. Rágalmazom egy nemzetközi csaló, aki filmproducernek adta ki magát, és azzal hitegetett, hogy egy nagy horderejű filmet szeretne forgatni. Szakmai végzettségét is kitalálta, mivel jogi végzettséget hazudott. A sajtóban megjelent hírekkel ellentétben, soha senkinek, tehát neki sem tettem ígéretet arra, hogy befolyásolni tudnék egy jogi eljárást illetve annak bírói személyét, sőt pénzt sem kértem és nem is fogadtam el.

Folyamatosan, őszintén működtem együtt a nyomozó hatóságokkal, a vádiratban megfogalmazott vádakat nem ismerem el.

Azt szeretném, ha a valódi, igazi művészi munkámra lennétek kíváncsiak nem pedig a bulvár sajtó írásaira. Önálló estekre készülök kollégáimmal, (Hajdu Lajos menedzseremmel és D. Tóth Júlia kommunikációs tanácsadóval), melyben feleségemmel, Failoni Donatellával lépünk fel egy 70 perces produkcióval. Ennek egyik állomása Szeged lesz október 17-én majd Kiskunmajsa 21-én.

Ezen kívül az idén Zsombón bemutatott Rózsa Sándor Legenda zenés betyárjátékot már az ország több helyszínére megrendelték, és jövőre utazik a 100 fős társulatunk Erdélybe és Felvidékre is.

Találkozzunk itt ezeken a helyszíneken és legyetek személyesen részesei ezeknek a programoknak, és kérlek Benneteket, hogy ne ítélkezzetek rólam addig, amíg az igazság, ki nem derül.

Köszönettel, hogy elolvastátok a levelemet, kívánok Nektek minden jót.

Oszter Sándor”

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Hungary's Sandor Liu Shaolin reacts in the men's 5,000m relay short track speed skating A final event during the Pyeongchang 2018 Winter Olympic Games, at the Gangneung Ice Arena in Gangneung on February 22, 2018. / AFP PHOTO / ARIS MESSINIS
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.