Szórakozás

Ezzel a pénisz maszkkal garantáltan te leszel az idei beöltözős bulik sztárja – FOTÓ 18+

Hamarosan itt a Halloween, azaz a beöltözős bulik időszaka. A mindenszentek ijesztgetős verziója bár nem tekinthető klasszikus magyar ünnepnek, de azért itthon is egyre többen megtartják, ennek megfelelően pedig ilyenkor az üzletek polcain egyre több jelmez és dekoráció jelenik meg.

Az emberek ebben az időszakban két csoportra bomlanak, azokra akik

  • beöltöznek
  • és akik nem

A beöltöző tömeg többnyire a klasszikus, könnyen megoldható jelmezeket preferálja, megszámlálhatatlanul sok zombi van például ilyenkor az utcákon. Persze minőségi szempontból nagyon vegyes szokott lenni a felhozatal, akadnak nagyon élethű, profi maszkok, de szép számmal vannak kiábrándítóan amatőr arcfestések is.

Ezzel a pénisz maszkkal garantáltan te leszel az idei beöltözős bulik sztárja – FOTÓ 18+ 1
Csináld magad zombik.

És vannak azok, akik iszonyú komolyan veszik az egészet és  minden ében valami nagyon extrát, extrémet szeretnének magukon viselni. Az igazán bevállalós arcoknak ajánljuk a legújabb dilit, a

Pénisz maszkot!

Ezzel a pénisz maszkkal garantáltan te leszel az idei beöltözős bulik sztárja – FOTÓ 18+ 2
Pénisz maszk.

A halloweeni pénisz maksz bája abban rejlik, hogy nem próbálja meg kozmetikázni a valóságot, nem rajzolt hímtagot imitál, hanem a rideg valóságot mutatja be. Minden gyűrődés, minden forma olyan, mint egy valódi pénisznél, ez a kimunkáltság teszi a pénisz maszkot valóságos művészeti tárggyá.

Aki szeretné meglepni magát, vagy a környezetét egy nem mindennapi bulikellékkel, annak csak 15 fontot, vagyis valamivel több mint 5000 forintot kell fizetnie a latexból készült péniszért. Ha pedig a barátnőd is olyan bevállalós mint te, akkor jelmezes szempontból is egy párként mehettek bulizni, mivel napokkal ezelőtt megjelent a

horrorisztikus vagina maszk.

Ezzel a pénisz maszkkal garantáltan te leszel az idei beöltözős bulik sztárja – FOTÓ 18+ 3
Vagina maszk.

Mint ahogy a képen is látszik, ez már egy fokkal kimunkáltabb darab, akár egy horrorfilm kelléke is lehetne. A minőséget meg is kell fizetni a szilikonból készült fejrehúzható vagina ára 400 fontba, azaz majdnem 140 ezer forintba kerül.

The LADbible

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik