Szórakozás

Charles Bradleynél gyomorrákot diagnosztizáltak

Amerika egyik legismertebb soul énekese, a mindössze pár éve befutott 67 éves előadó lemondta őszi turnéját is, miután az orvosok felfedezték a rosszindulatú elváltozást a gyomrában.

A legjobb orvosi ellátást kapom, és mi mind nagyon optimisták vagyunk. Harcolni fogok ezzel, ahogy leküzdöttem sok más akadályt is az életemben. A közelgő turnémat el kell halasztani, így a gyógyulásra tudok most koncentrálni. Köszönöm mindenkinek a megértését. A zene kell, hogy megosszam szerelmemet és szeretetemet a világ felé, hogy a rajongóimnak visszaadjam a sok örömöt, amit kapok. Alig várom, hogy hamar láthassam a gyönyörű arcokat , és hogy továbbra is megoszthassam szeretetemet a zene által”

– áll Charles Bradley közleményében.

A Rolling Stone cikke megemlékezik arról is, milyen elképesztő életút áll a zenész mögött. Bradley ugyanis volt hajléktalan, később James Brown-imitátor; majd meggyilkolták a testvérét, ami után súlyos depresszióba esett. Aztán szinte egyedülálló módon már a hatvanas éveit taposva, a 2011-ben kiadott No Time For Dreaming című nagylemezzel vált világhírűvé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik