Szórakozás

Komolyan gondolja a mulatós sztárságot Éjjel-Nappal Lali

Az RTL Klub Éjjel-Nappal Budapest sorozatának szereplője, Laliról először senki sem gondolta, hogy tényleg mulatós sztár lesz belőle, de jó úton halad afelé, hogy ő legyen az új Galambos Lajcsi vagy Fásy Ádám.

Kicsit szürreális, de Lalit díjra is jelölték zenei teljesítménye miatt: esélyes a Muzsika Tv Aranyhangjegy díjátadó gáláján az Év Mulatós Férfi Előadója címre.

„Meglepett a hír, hogy jelölt vagyok, de nagyon örülök! Kíváncsian várom, kik lesznek az ellenfeleim, mert hatalmas megtiszteltetés ez a jelölés. Most már nem is kívánhatnék mást, csak, hogy meg is nyerjem a kitüntető díjat. Egyébként a gálán való fellépésnek is örültök, hiszen imádok a színpadon állni és szórakoztatni az embereket. Az egyik legnagyobb élményem, amikor a Muzsika Tv egyik rendezvényén, Kecskeméten léptünk fel. A színpadon állni több ezer ember előtt és mulattatni őket a legcsodálatosabb dolog, azt a hangulatot sosem felejtem el. A másik hatalmas élményem az volt, amikor Obertauernben a kint dolgozó magyaroknak csináltam egy hatalmas bulit. Szokott lámpalázam lenni mielőtt kilépek a színpadra, de amikor elkezdek énekelni, már egy cseppet sem izgulok. Az emberek szertik a mulatós zenét, hiszen ezekre lehet a legnagyobbat bulizni”

– mondta a jelöléssel kapcsolatban Éjjel-Nappal Lali, akit nemrég lexikális tudásával savazott Sebestyén Balázs.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik