Szórakozás

A nőket hibáztatja a megcsalásért Szerednyey Béla

A Jászai-díjas érdemes művész, Szerednyey Béla köztudottan imádja a gyengébbik nemet. Kétszer nősült, több darabban is boncolgatta, mi a szerelem, hogyan működik a házasság – és a véleményét nem is rejti véka alá.

“Csábíthatók! Miért? Azért, mert ha egy nő abban a pillanatban feláll, amikor megtudja a férfitól, hogy nős, és dacára a legkitartóbb ostromnak faképnél hagyja, akkor nincs megcsalás. Soha többé nem találkoznak. De ilyen általában nincs! A nő is meg akarja szerezni az imádott férfit, el akarja hódítani, sőt később kizárólagos jogot is formálna rá! Így aztán legtöbbször a férfi a szenvedő fél, aki persze nem tud dönteni ebben a helyzetben, és így egyre jobban szorul a nyakán a hurok. Belebetegszik, esetleg „csinál magának” egy rákot, az anyagi romlásról nem is beszélve! Ezért kérem a hölgyeket, hogy inkább a kapcsolat elején vegyék fel azt a bizonyos nadrágot, amit később oly hőn áhítanak hordani, és keményen vessenek véget a flörtnek, ha nem szabad a pálya! Higyjék el, önök az okosabbak, időt spórolnak vele, és nem teszik tönkre három ember életét… a gyerekekről nem is beszélve!”

– mondta a Borsnak Szerednyey Béla, aki tehát felmentené a férfiakat a megcsalás felelőssége alól, hiszen meggyőződése, hogy a nők is tehetnek arról, ha fiaink néha letévednek az erkölcs útjáról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik