Szórakozás

Homonnay Zsolt esett ki a Sztárban sztárból

Újabb közös – előre felvett – produkcióval, majd Homonnay Zsolt I’m Too Sexy produkciójával kezdődött a TV2 “házibulijának” e heti adása, amelyben az első, igen bevállalós produkció 36 pontot érdemelt a zsűritől. Még úgy is, hogy a musicalsztár egy füllyukasztásba is belement a siker érdekében. Másodikként aztán Radics Gigi érkezett, aki a fiatal Kovács Kati Rock and rollerével mindössze 34 pontot szerzett, leginkább azért, mert kondícióját – ugrálás közbeni lihegős éneklését – kifogásolták az ítészek.

Nagy Adri Kurt Cobain bőrébe bújhatott ezen az esten, és a tragikus sorsú rocker világslágerével 37 pontot zsebelhetett be. Polyák Lilla jamaikai hangulattal és teljes átváltozással érkezett az Inner Circle énekeseként. A felismerhetetlenségig elmaszkírozott énekesnő a maximális pontszámát kapta, a Hajós András szerinti legnagyobb átlényegülésért.

De aztán jött Vásáry André, aki Csepregi Évaként hosszú szőke parókában és combcsizmában énekelte el a Don Quijotét; parádésan utánozva a Neoton énekesnőjét. A közönség vastapssal jutalmazta a produkciót, amire a zsűri végül csak 36 pontot adott.

Kocsis Tibor Will Smith-ként először inkább Ambrus Attilát, közismertebb nevén a Viszkist juttathatta eszünkbe, de a dal közbeni átöltözés kicsit javított azért az egyébként nem túl erős produkción. 37 pont. A szülinapos Kozma Orsinak ezúttal Gloria Estefant kellett megformálnia. A tortás köszöntés utáni értékelés során a zsűri kissé elfogultan véleményezett, pontszámokban pedig mindez 40-et jelentett.

Muri Enikő kemény feladatot kapott: a zsűritag Hajós András bőrébe bújtatták. A Zazie az ágyban ki is hozta a maximumot az énekesnőből, tökéletesen hozta az énekes-humorista figuráját; maximális pontszámot zsebelhetett be a produkcióért. A műsor “felfedezettje”, a műszempillával turbózott Veréb Tamás Adele-ként volt kénytelen kiereszteni a hangját. Tette ezt ugyan igen meggyőzően, a zsűri mégsem látta ezúttal tökéletesnek a produkciót; mindössze 34 pontosnak érezték az előadást.

Az összesített eredmények és a második körös szavazás után végül kiderült, hogy a műsorból ezúttal Homonnay Zsoltnak kellett távoznia. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik