Szórakozás

Fésűs Nellynek jólesett, hogy a gyerekei nélkül utazhatott el

A színésznő kislánya, Elza Zorka a napokban lesz kétéves, szülei pedig azóta nem áldoztak az intimitásnak, mióta ő világra jött. Fésűs Nelly ugyan töltött már rövid időket gyerekei nélkül, de párjával kettesben még nem volt alkalmuk elutazni, hogy romantikázzanak.

A barátnőim mindig mesélték, hogy ők milyen korán otthon tudták hagyni a csemetéiket akár a nagyobbakkal, akár nagyszülőkkel. Akkor én is jót mosolyogtam, hogy igen, ez nekem is fog menni. Nos, eddig csak úgy ment, hogy Lajos maradt otthon a lányokkal. Most viszont egy olyan wellnesshétvégére kaptunk meghívást, ahová nem tarthatott velünk Elza. Ugyanis az ország egyetlen ‘adult only’ hotelében tölthettünk el néhány pihentető napot. Imádjuk a gyerekeinket, de néha jólesik, még ha 1 éjszakára is, csak kettesben lenni és egymásra időt fordítani, mert azon túl, hogy elsősorban szülő a ‘foglalkozásunk’, mi egy pár vagyunk és szükségünk van az intimitásra

– mesélte Nelly, akinek kisbabájára a nagyszülők vigyáztak, miközben szerelmével Ráckevén adhatták át magukat a pihenésnek és egymásnak.

Galéria
Fotó: Fénypont Média

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik