Szórakozás

Ezek a hírességek mind idén szakítottak

Ezek a hírességek mind idén szakítottak

Bár az elmúlt hetekben főleg Angelina Jolie és Brad Pitt (már nem) kapcsolata volt a fókuszban, bőven van rajtuk kívül olyan híres pár (és valószínűleg lesz is), akik 2016-ban mentek szét. Őket gyűjtöttük össze.

Jennifer Lopez / Casper Smart

Augusztus végén mi is beszámoltunk róla, hogy Lopez szakított Smarttal, akivel egyébként 2011 óta voltak együtt.

Semmi különösebb oka nem volt, egyszerűen csak kihűlt a kapcsolatuk

– nyilatkozta egy ismerősük.

NEW YORK, NY - JULY 09: Jennifer Lopez and Casper Smart attending the final performance after party for Lin-Manuel Miranda in 'Hamilton' on Broadway at R Lounge at Renaissance Hotel Times Square on July 9, 2016 in New York City. (Photo by Walter McBride/WireImage)
Fotó: Europress / Getty

Brooklyn Beckham / Chloë Grace Moretz

Beckhamék legidősebb fia és a színésznő Moretz szeptember elején szakítottak és bár hivatalosan sosem erősítették meg, a Page Six szerint több hetet is ugyanabban a városban (Los Angelesben) töltöttek, de mégsem találkoztak. Először 2014-ben találkoztak, de a nyilvánosság tudtára csak idén májusban hozták.

Fotó: Europress / Getty
Fotó: Europress / Getty

Bella Thorne / Gregg Sulkin

Thorne és Sulkin több mint egy évig jártak, augusztus közepén viszont szakítottak. Ők azonban adtak ki közleményt, amiben azt írták,

hosszú gondolkodás és lélekkeresés után azt a döntést hozták, hogy különmennek.

Oknak az eltérő életvitelt és a kevés találkozót jelölték meg. Thorne nem sokkal ezután Twitteren mondta el, hogy biszexuális.

Fotó: Europress / Getty
Fotó: Europress / Getty

Taylor Swift / Tom Hiddleston

Swift és Hiddleston – sokak által csak megjátszott – kapcsolata is véget ért pár héttel ezelőtt, ugyanis az énekesnőnek teher volt az a nyilvánosság, amit Hiddleston a szerelmüknek szánt. Egyébként Swiftet egyáltalán nem kell félteni, ha szakításról van szó, itt össze is gyűjtöttük, kikkel járt az elmúlt években. A 2016-os évbe még belefért egy búcsú Calvin Harris-től is.

Fotó: Europress / Getty
Fotó: Europress / Getty

Lady Gaga / Taylor Kinney

Öt évig jártak, abból közel másfelet jegyben, de idén ők is szétmentek. Hiába mondta az énekesnő egy interjúban azt, hogy számára Kinney a tökéletes férfi, júliusban gyűrű nélkül fotózta a TMZ, a People-nek adott interjúban pedig Lady Gaga bevallotta, hogy igaz a hír.

Fotó: Europress / Getty
Fotó: Europress / Getty

Joshua Jackson / Diane Kruger

Az ő kapcsolatuk a fentiekhez képest rekord hosszúságú volt, ugyanis tíz évig tartott. Július közepén lett vége, a sajtósaik szerint barátok maradtak.
Fotó: Europress / Getty
Fotó: Europress / Getty

Steve-O / Kat Von D

A pár márciusban szakított azután, hogy csupán néhány hónapig randiztak. Az mondjuk elég erős jele volt a végnek, hogy _mindketten törölték a közös fotókat Instagram-profiljukról_.
Steve-O and Kat Von D during First Annual Spike TV's Guys Choice - Arrivals at Radford Studios in Studio City, California, United States. (Photo by Jon Kopaloff/FilmMagic)
Steve-O and Kat Von D during First Annual Spike TV’s Guys Choice – Arrivals at Radford Studios in Studio City, California, United States. (Photo by Jon Kopaloff/FilmMagic)

Ozzy Osbourne / Sharon Osbourne

34 évig éltek együtt, majd elváltak Osbourne-ék is – egy közeli forrás szerint közös megegyezésen alapult a döntés. 1982-ben házasodtak össze, három gyerekük született, Aimee, Kelly és Jack.
HOLLYWOOD, CA - MAY 12: Ozzy Osbourne and Sharon Osbourne attend the Ozzy Osbourne and Corey Taylor special announcement press conference on May 12, 2016 in Hollywood, California. (Photo by Tibrina Hobson/WireImage)
HOLLYWOOD, CA – MAY 12: Ozzy Osbourne and Sharon Osbourne attend the Ozzy Osbourne and Corey Taylor special announcement press conference on May 12, 2016 in Hollywood, California. (Photo by Tibrina Hobson/WireImage)

Zayn Malik / Gigi Hadid

Az énekes és a modell hét hónapnyi együttlét után ment szét még június elején. A párhoz közel álló források szerint nincs minden veszve, Hadid például pár nappal később “pasimként” hivatkozott Malikra egy eseményen.
Fotó: Europress / Getty
Fotó: Europress / Getty

Amber Heard / Johnny Depp

Májusig kell visszapörgetni az emlékeinket, ha Deppék szakítását szeretnék felidézni, ami nem igazán sikerült szépre: még augusztus végén is a válási pénz utalásán vitatkoztak.
Fotó: Europress / Getty
Fotó: Europress / Getty

Justin Bieber / Sofia Richie

Bár a páros előszeretettel pózolt a kameráknak (néha ruha nélkül is), az ő, egyébként hathetes kapcsolatuknak is vége lett szeptember közepén.
LOS ANGELES, CA - AUGUST 10: Justin Bieber is seen with model Sofia Richie on August 10, 2016 in Los Angeles, California. (Photo by BG003/Bauer-Griffin/GC Images)
LOS ANGELES, CA – AUGUST 10: Justin Bieber is seen with model Sofia Richie on August 10, 2016 in Los Angeles, California. (Photo by BG003/Bauer-Griffin/GC Images)
Olvasói sztorik