Szórakozás

Star Academy: Sírva hagyta el a tehetségkutatót az újabb kieső

Újabb szombat, újabb élő show és természetesen újabb kieső. A jövő hetet már csak 13-an kezdhetik el.

Hétfőn az énekesek maguk közül választották ki az első veszélyzónást, aki Ossó Balázs lett, csütörtökön aztán a tanárok szakmai véleménye alapján Streiffert Hanna is kiesés közelbe került. A harmadik veszélyzónás ezúttal a nézők szavazatai alapján Fazekas Eszter lett, aki nagyon csalódott volt, hogy nem úgy sikerült előadnia a dalát, mint ahogyan szerette volna.

Annak ellenére azonban, hogy Esztert a nézők sodorták veszélybe, a műsor végi szavazáson gyorsan meg is mentették, hiszen ő volt az, aki a zsűri ítélete nélkül visszamehetett az Akadémiára. A végső döntés így Balázs és Hanna között dőlt el, de a tanárok egyöntetű véleménye alapján előbbi folytathatja a versenyt.

A nézők ezen a héten ismét Kertész Ivánt tartották a legjobbnak, így a vörös hajú srác – akit a héten nagyon kiosztott a nagymamája – már zsinorban másodszor élvezheti a védettséget. Sikere ellenére azonban nem ő kapta a tanároktól a legtöbb pontot. Az elsőként színpadra álló Gór-Nagy Erika felrobbantotta a színpadon, 100 pontot kapott produkciójáért. A nem veszélyzónások közül utolsóként éneklő Pádár Alexandra pedig keretet adott a műsornak. Edit Piaf dalával ő is maximális pontszámot kapott és állva tapsot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik