Szórakozás

Tolvai Reni megváltoztatta a vallomását a verekedési ügyben

Még mindig nem zárult le az a verekedési ügy, amibe Kállay Saunders András keveredett 2013 májusában a Hajógyári-szigeten. Csütörtökön újabb tárgyalás zajlott le, ahol ismét kihallgatták a tanúkat, többek között az énekes barátnőjét, Tolvai Renit is. Utóbbi azonban elég sokat finomított vallomásán.

Valaki a földre került, de nem tudnám megmondani, ki volt az. Rúgást én nem láttam. Arra nem emlékszem, hogy maradt-e a földön valaki. Nem azt láttam, hogy András ütött, hanem azt, hogy üthetett is, miközben 2-3 támadót próbált leszedni Abelről. A válluknál ragadta meg, és így lökte arrébb őket. Ő nem rúgott!

– jelentette most ki az énekesnő. A Bors szerint azonban a bíró kérdőre vonta, mert korábbi vallomásával ellentmondásba keveredett.

A bíró felolvasta Reni korábbi vallomásait, amelyeket még a nyomozati szakaszban tett. Akkor azt mondta, párja “önvédelemből megütött valakit, de biztosan nem keletkezett sérülése”, “egy fiút a földre vittek és rúgták a fejét, de nem az András és az Ábel, hanem ismeretlenek”. S míg korábban tíz-tizenöt fős tömegről beszélt, most már csak hat-hét verekedőt emlegetett.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik