Szórakozás

Cooky döntését hátbaszúrásnak érezheti a MusicFm

A francia dj nyár elején közölte, hogy négy év után otthagyja a MusicFm-et, hogy a TV2 Ezek megőrültek című produkciójának műsorvezetője legyen Kasza Tibi mellett. Pedig az is nagy álma volt, hogy pilóta legyen, már meg is szerezte az engedélyét, sőt az egyik légitársasággal a szerződéskötés előtt állt, mégis a tévés karriert választotta.

Nem sokkal ezután azonban felröppentek a hírek, hogy Cooky ősztől visszatér a rádiózáshoz, mégpedig az Andy Vajna tulajdonába tartozó Rádió1-hez. A dj akkor ezt tagadta, de most kiderült, hogy igazak voltak a folyosói pletykák.

Nekem a repülés a mindenem, azt helyeztem az első helyre az életemben, és valóban abba akartam hagyni a rádiózást. A nyáron szinte már aláírtam a szerződésemet, amikor megkeresett a Rádió 1. A közösségi médiában a rajongóim­tól rengeteg pozitív üzenetet kaptam. Sokan írták, hogy hiányzom nekik, így nem volt kérdés, folytatom a rádiózást. Csodálatos emlékek fűznek a Rádió 1-hez, ahol 7 évet dolgoztam profi légkörben, és hiszem, hogy abban a csapatban újra nagyon jó délutáni műsorral térhetek vissza

– mondta a Blikknek Cooky, akinek döntését minden bizonnyal csalódottan fogadja majd korábbi munkaadója.

A Music Fm vezérigazgatója, Kiss Anikó korábban így beszélt a Rádió1-es pletykák kapcsán:

Én magam is hallottam a hírt, hogy az A. Vajna tulajdonába tartozó Rádió1-nél kezd ősszel. Azért érezném a Music Fm és a hallgatók arcul csapásának, mert amikor Cooky közölte a felmondását, azt hangsúlyozta, hogy ő nem olyan inkorrekt, mint a négy távozó DJ, nem megy a Rádió1-be. A teljes Music Fm-csapat bízik abban, hogy sem a Music Fm vezetését, sem a hallgatókat nem fogja becsapni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik