Szórakozás

X-Faktor: Puskás Peti rájött, hogy nem egy robot

Hamarosan az X-Faktor mentoraként debütál a képernyőn Puskás Peti, aki az egész nyarát a műsor előzetes forgatásainak és zenekara, a The Biebers fellépéseinek áldozta be.

“A barátnőm, Angéla jó teherbírású nő és én is azt hittem, hogy egy robot vagyok, de ez a nyár próbára tett bennünket. Rengeteg The Biebers koncert volt, és amikor nem a zenével foglalkoztam, akkor az X-Faktor mentorszékében ültem. Mondták, hogy kemény lesz, de nem gondoltam, hogy ennyire. Láttam Angélán, hogy néha szomorú volt, amikor hajnal háromra hazaértem, aludtam, majd reggel hétkor indultam munkába megint”

– mondta a 24.hu-nak Puskás Peti, akinek nyaralni sem volt ideje, de hamarosan egy közös utazással engeszteli ki kedvesét.

“A Nylon Group, amelynek Angéla is tagja, meghívást kapott Lengyelországba, és úgy alakult, hogy el tudom kísérni őket a fellépésükre. Nagyon jó, hogy ki tudtam venni egy kis szabadságot erre az időre, jó lesz már végre napokat együtt tölteni, biztosan egy kis pihenésre is lesz alkalmunk. Angélával egyébként rendszeresen megyünk vacsorázni, próbálok időt tölteni vele, előállok apró meglepetésekkel, de ilyen kalandban már rég nem volt részünk.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik