Szórakozás

VV8: A villalakók újra megszavazták, kivel nem akarnak együtt élni

Vasárnap este megrendezték a Való Vlág powered by Big Brother második kiválasztását. Nádai Anikó kezei alól ezúttal is kicsúszott az irányítás, de végül sikerült kideríteni, ki az a játékos, aki már biztosan párbajozik egy hét múlva. A villalakók ismét egyesével álltak a táblához, hogy elmondják, kire teszik a jelüket és miért. A legtöbben szépen kihúzták magukat a felelősség alól és “jószándékból” vagy éppen mások konfliktusai miatt döntöttek úgy ahogy, senki nem merte igazán megmondani a magáét.

A szavazás aztán elég szoros volt, többen fej-fej mellett haladtak. Egy ponton Dávidnak, Dinának, Micinek és Zseraldinnak is két-két kiválasztójel volt a fotója alatt, végül Dina és Mici között dőlt el a “verseny”. Az utolsóként táblához álló Evelin Dinát szeretné házon kívül látni, így négy jellel ő már biztosan párbajozik.

Az első párbajról, Viki ellen visszatérő Lóri után, most a villapárocska másik fele, Dina is megküzdhet a nézők szavazataiért. Szerdán pedig az is kiderült, hogy kit választ ellenfelének. Igaz, néhány napja már mindenkinek azt hangoztatta, hogy ha ilyen helyzetbe kerül, biztosan Zseraldinnak adja a kék kendőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik