Szórakozás

Nacsa Olivér színházat indít Németh Kristóffal

Nacsa-Oliver(650x433).jpg (nacsa olivér, )
Nacsa-Oliver(650x433).jpg (nacsa olivér, )

Mint megírtuk, Németh Kristóf április közepén bejelentette, hogy távozik a Játékszín éléről. A színész nem vállalta, hogy a társaság taggyűlésén megszavazott módon, Bank Tamással közösen, kettős ügyvezetéssel működjenek tovább.

Kristóf azonban nem sokáig ült a babérjain, alig néhány hónappal a távozás után máris bejelentette: színházat alapít.

Budapest, 2014. február 5. Németh Kristóf színész a Hogy volt!? címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Budapest, 2014. február 5.
Németh Kristóf színész a Hogy volt!? címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában.
MTVA Fotó: Zih Zsolt

“Két barátommal, Nacsa Olivérrel és Kovács Balázzsal, aki jelenleg a Gödöllői Művészetek Háza igazgatója, önálló színházi vállalkozást indítunk. Egy biztos, nem követem el még egyszer azt a hibát, hogy ne legyen legalább 51 százalék tulajdonrészem egy cégben. Olivért a nagyközönség egyelőre humoristaként ismeri, azonban az elmúlt években producerként is sikeresen tevékenykedett. Fix helyiségük ebben a pillanatban még nincs, keressük aktívan, ahogy egyelőre a nevükről sem döntöttünk, azonban produkcióink már vannak. Az biztos, hogy első bemutatott darabunkat a Broadway és West End közönsége is láthatja majd. Egyelőre színházi termeket bérelünk. A célunk, hogy rövid időn belül saját színházunk legyen”

– mondta a Borsnak Németh Kristóf.

Úgy hírlik, hogy a direktor több olyan színésszel is együtt dolgozik majd a nagy nevek közül az új projektben, akiket a Játékszínben is szerződtetett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik