Szórakozás
Nacsa-Oliver(650x433).jpg (nacsa olivér, )

Nacsa Olivér színházat indít Németh Kristóffal

24.hu
24.hu

2016. 09. 18. 09:43

Mint megírtuk, Németh Kristóf április közepén bejelentette, hogy távozik a Játékszín éléről. A színész nem vállalta, hogy a társaság taggyűlésén megszavazott módon, Bank Tamással közösen, kettős ügyvezetéssel működjenek tovább.

Kristóf azonban nem sokáig ült a babérjain, alig néhány hónappal a távozás után máris bejelentette: színházat alapít.

Budapest, 2014. február 5.
Németh Kristóf színész a Hogy volt!? címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában.
MTVA Fotó: Zih Zsolt
Budapest, 2014. február 5.
Németh Kristóf színész a Hogy volt!? címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában.
MTVA Fotó: Zih Zsolt

“Két barátommal, Nacsa Olivérrel és Kovács Balázzsal, aki jelenleg a Gödöllői Művészetek Háza igazgatója, önálló színházi vállalkozást indítunk. Egy biztos, nem követem el még egyszer azt a hibát, hogy ne legyen legalább 51 százalék tulajdonrészem egy cégben. Olivért a nagyközönség egyelőre humoristaként ismeri, azonban az elmúlt években producerként is sikeresen tevékenykedett. Fix helyiségük ebben a pillanatban még nincs, keressük aktívan, ahogy egyelőre a nevükről sem döntöttünk, azonban produkcióink már vannak. Az biztos, hogy első bemutatott darabunkat a Broadway és West End közönsége is láthatja majd. Egyelőre színházi termeket bérelünk. A célunk, hogy rövid időn belül saját színházunk legyen”

– mondta a Borsnak Németh Kristóf.

Úgy hírlik, hogy a direktor több olyan színésszel is együtt dolgozik majd a nagy nevek közül az új projektben, akiket a Játékszínben is szerződtetett.

Developing programming and coding technologies. Website design. Programmer working in a software develop company office.
Legyél te a címlaposunk!
Mondd el véleményed és nyerj!
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2015. június 30.
Egy asszisztens steril műtőkabátot vesz magára egy műtét előtt a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinika műtőjében 2015. június 30-án. Minden év július 1-jén, Semmelweis Ignác születésnapján ünneplik a magyar egészségügy napját, a Semmelweis-napot.
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.