Szórakozás

Friderikusz Sándor „lege.izte” Bochkort

24.hu
24.hu

2016. 09. 17. 07:40

Friderikusz Sándor nemrég a Music FM reggeli műsora, az Önindító vendég-műsorvezetője volt Bochkor Gábor és István Dani mellett.

Az új beugrós kolléga pillanatok alatt beilleszkedett a csapatba és azonnal elindult az adok-kapok. Barátok között előfordul, hogy az ember annyira elfeledkezik magáról, hogy elered a nyelve. Friderikusz száján így csúszott ki egy erőteljes káromkodás.

A tévés konkrétan „leg…zte” Bochkort, mert nem vette észre, hogy bekapcsolva maradt a mikrofonja. Történt ugyanis, hogy bejátszották az előző adás részleteit, amelyben Bochiék az egyik kolléganőjükkel évődtek. Friderikusz eztán elkezdte dicsérni a hölgyet, amiért jól veszi az elé gördített akadályokat, és azért, mert nem sértődik meg Bochiék beszólásain. Erre Bochkor egy kis zrikálással válaszolt, amelyre aztán Fridi nevetve azt válaszolta: „Hát de g..i vagy!” Pechjére ezt az egész ország hallotta.

“Elgondolkodtam, hogy nem tudtam, hogy kihallatszik, behallatszik, de végül is önök szeretik a kulisszát is hallgatni!”

– védekezett nevetve Fridi szintén élő adásban.

A Bors megkeresésére a Music FM vezérigazgatója, Kiss Anikó elmondta:

“Nem megengedett egy rádióban egy ilyen kiszólás akkor sem, ha egy „vendégművész” tette. Fridi mentségére legyen mondva, hogy véletlen „baleset” volt, minden szándékosság nélkül. Hasonló eset még nem fordult elő nálunk, de természetesen a mostaninak lesz következménye, s ez már a hétfői adásban ki fog derülni.”

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

A Piramis gameshow díszlete

Újabb furcsaság a TV2-n A Piramisban

Apa lesz Tabáni István

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.