Szórakozás

Újabb pár távozott a Nyerő Párosból

Ismét egy szerelmespárral kevesebb lett az RTL Klub celebreality-jében. A kemény próbatételek után a veszélyzónába ezúttal Király Peti és Dóri, illetve Szabó Zsófi és Zsolti kerültek; Zsófiék gyűjtötték a legkevesebb pénzt, a közös játékon pedig Dóriék teljesített a leggyengébben.

Web

A szavazás során aztán Kabáték és Valkó Eszterék Zsófiékra, Peller Annáék pedig Petiékre voksoltak, ennek értelmében pedig Király Petinek és Kovács Dórinak kellett hazamennie.Peti szerint olyan volt ez a műsor, mint egy felnőtteknek kialakított vidámpark, ahol nap mint nap felültek különböző játékokra; leginkább pedig hálás azért, hogy Dórival játszhatta ezt a játékot, mert szerinte senkivel nem tudta volna ennél jobban végigcsinálni.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

A távozás után egyébként furamód Valkó Eszti vonult félre sírni, elmondása szerint azért, mert nem bírja a hasonló helyzeteket. Zsófi és Adri nem is értették, miért sír Eszter, mert szerintük egyáltalán nem szerette Dórit. Anna pedig arról vallott a kamerák előtt, hogy szerette volna, ha Petiék bent maradnak, mert most fél attól, hogy ki lesznek közösítve.

Szabó Zsófi is kiakadt kicsit a szavazás után; neki az esett rosszul, hogy nem látta Eszter arcán azt az eltökéltséget, hogy igazán őket akarja bent tartani.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik