Szórakozás
Détár Enikő (détár enikő, )

Jól sikerült Détár Enikő műtétje

24.hu
24.hu

2016. 09. 16. 06:24

Nemrégiben levált egy porc Détár Enikő bal térdében, ami elviselhetetlen fájdalmat okozott neki. A színésznővel nyár elején közölték, hogy műteni kell a lábát, az operációra pedig az elmúlt hetekben került sor.

“Annyira jól sikerült a műtét! Minimális fájdalom maradt csak, elviselhető. Úgy két és fél hete műtöttek, és nagyon gyorsan sikerült regenerálódni. Jó, nem megyek mountain bike-kal fel a hegyre, de a fellépések nem okoznak gondot. Hálás vagyok Béres doktornak, ő végezte ezt a beavatkozást is, és ő műtött nyolc éve is. Olyan sok munkám van! Nem mehetek táppénzre, nem lábadozhatok hetekig. De aztán sikerült Béres doktor úrral egyeztetni. Augusztus 28-án még játszottam, 30-án Tatán megműtöttek. A doktor úr megnyugtatott, hogy sportolók is átesnek ilyen beavatkozáson, és nem sokkal utána már edzenek. Igaza volt, a műtét másnapján már tudtam vezetni”

– mondta a Borsnak Détár Enikő, aki képes lett volna már a műtét után hazaautózni, de mivel altatták, 24 órát bent kellett töltenie a kórházban.

Adódik a kérdés, miért nem a sok munka miatt sírás határán lévő szerelme fuvarozta haza Enikőt?

“Péternek én magam mondtam, hogy emiatt, miattam ne mondja le az óráit. Egyszerűen nem szerettem volna. Remekül éreztem magam. Ebben a tatai kórházban tb-alapon műtenek, csak az extra szolgáltatást kell kifizetni. Hihetetlen, milyen rend és fegyelem van ott, a szabályok mindenkire vonatkoznak. Kulturált intézmény, jó látni, hogy ilyen is van.”

Szeretnél személyre szabottan híreket olvasni a mobilodon?
Töltsd le a 24.hu app-ot, és tájékozódj hiteles forrásból megbízhatóan és gyorsan! A 24.hu
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.