Szórakozás

A Nyerő páros celebjei sikoltoztak, nyögdécseltek és hánytak

Újabb izgalmas feladaton vannak túl a Nyerős Páros játékának celebjei. Az öt pár ezúttal maga dönthette el, hogy a kihívást a női vagy a férfi tag szeretné-e teljesíteni. Valkó Eszter és Peller Anna férje bevállalták a műrepülést és a gyomorkavaró figurákat a levegőben, a maradék három párból azonban a hölgyek bizonyultak bevállalósabbnak, így Szabó Zsófi, Kovács Dóri és Róka Adri emelkedtek amagasba.

Az összes versenyző kibírta a megpróbáltatásokat, így mindeneki 300 ezer forinttal lett gazdagabb, igaz a landolást követően nem mindenki volt egyformán boldog. Kabát Péter barátnője egyáltalán nem élvezte a repülést, ellentétben Valkó Eszter Péterével, aki szívesen duplázott volna. Peller Anna Mikikéje rettegett a magasban, de a nap további részében ki kellett pihennie az izgalmakat, és többször hányt is.

Az egykori Éjjel-Nappal Budapest szereplő, Kovács Dóri fóbiáját győzte le a feladattal, hiszen korábbi rossz tapasztalatán – amikor Amerikából hazafelé majdnem lezuhant az utasszállító, amellyel repült –  tudott felülkerekedni, sőt élvezte is az életreszóló élményt.

Szabó Zsófi bátran szállt be a gépbe, de később olyan sikolyokat hallatott, amelyet még vőlegénye, Zsolti sem hallott soha. Mindezek ellenére nagyon tetszett neki a műrepülés.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik