Szórakozás

Botrány és per lett az esküvői videóból

Nem élete nagy napjaként fog rá emlékezni az ifjú pár.

Ha valakinek nem tökéletesen sikerül az esküvői szertartás, netán a lagzi nem úgy alakul, ahogy szerették volna, akkor is ez életük nagy napja, amire örökre emlékezni fognak.

Egy San Franciscói pár legszívesebben elfelejtené az egészet.

A lakodalom amúgy sem sikerült fényesen, mert az ifjú férj sakál részegre itta magát. De ettől még nem kerültek volna a hírekbe. Az „első tánc” az említett állapot miatt rettenetesen sikerült, és az erről készült felvétel felkerült az internetre,

és most milliók röhögnek az estét szétbarmoló férjen.

A Daily Mail szerint a pár ki van akadva, olyannyira, hogy beperelték a felvételt készítő George Street Video céget. Maga a tény, hogy a felvétel az engedélyük nélkül került a netre, is sokkoló volt számukra, de ami még kellemetlenebb: a kommentek a videó alatt. Az ifjú feleség szerint sokkoló, letaglózó, de főleg megalázó érzés volt olvasni a rajtuk röhögő userek gyalázkodó hozzászólásait. Az élmény lelki megrázkódtatást okozott számukra, és a jó hírnevük is sérült.

A pernek azonban túl sok értelme nincs: ahogy egy jogász az NBC-nek elmondta: a fotók, a videók jogai a felvételt készítő cég kezében vannak, így szabadon rendelkeznek a felhasználásukkal. A cég mindenesetre mindent megtett, hogy a videót – vagy ahogy mondták, „videójukat” – eltávolítsák az internetről. Így az eredeti felvétel már nem található meg a YouTube-on, csak ez a 20 másodperces verzió, amelyen a férj elvileg a harisnyakötő eltávolításán dolgozik, persze ez a látottakból nem derül ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik