Szórakozás

Az énekes “homokossága” ellenére jó banda az RHCP Takáts Tamás szerint

Takáts Tamás (Takáts Tamás)
Takáts Tamás (Takáts Tamás)

Nemrégiben húsz év után lépett fel Budapesten a Red Hot Chili Peppers, két teltházas Aréna-koncertet adtak. Flea, a basszusgitáros interjút adott az MTI-nek, ezt osztotta meg Facebook-oldalán Stumpf András publicista. De nem is ez az érdekes, hanem az, ahogyan a bejegyzés alatt Takáts Tamás véleményt alkotott.

“A RHCP jó kis banda! Az énekes homokossága ellenére is egész jó rock zene!(persze nem akkora zseni, mint Freddy M., de az a lányokat IS szerette). Sajna most nem tudtam megnézni őket, mert az én pénztárcámnak nagyon drága volt a jegy:(! És amúgy 95-ben már láttam őket! Akkor is a bőgős volt a legjobb! De úgy tudom, nem piásak, hanem narkósok! De ez gyakori a nyugati bandáknál! Axl Rose is kifeküdt egy kis erdélyi házipálesztől! Az elpuhult, elkényeztetett nyugati sztárok nem bírják azt a gyűrődést, amit mi kemény magyar rocksztárok, fogcsikorgató mosollyal végigcsinálunk! “A Rock&Roll az nem egy tánc!” Írta anno Pajor Tomi máig is érvényesen!:)”

– írta a 444.hu által kiszúrt kommentben a rock- és bluesénekes és gitáros Takáts, aki többek közt a Karthago, a Senator és az East zenekarok tagja.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik