Szórakozás

Star Academy: Arnoldnak fájt, hogy a stylist a súlya miatt kritizálta

A TV2 beköltözős tehetségkutatójának énekesei már gőzerővel készülnek szombati produkciójukra, amibe az ének- és táncórákon túl a színpadi megjelenésük is beletartozik. Éppen ezért mindneki meglátogatta a műsor stylistját, Holdampf Lindát, hogy egyeztessenek fellépő ruháikról.

Web

Jecsmenik Arnold azonban nem csak ruhákat kapott, hanem letolást is. Linda folyamatosan a súlya miatt kritizálta és közölte, hogy komolyabban kéne vennie a fogyókúrát.

“Ez az öv nem érné át a derekadat, pedig gumis.”, “És hogy áll a fogyókúra?”, “Jelen pillanatban ez a nadrág szűk rád.” Mondogatta a stylist, majd bevitte a végső döfést.

Hogyha már nem tettél meg magadért semmit a héten, akkor én egy picikét hozzáteszek ahhoz, hogy jobban érezd magad, hogy el tudjuk takarni a kis pufi testedet.

Mindezt az énkes eleinte viccnek gondolta, majd rájött, hogy Linda halálosan komolyan beszél, ami rosszul is esett neki.

Amikor Linda azt mondta, hogy az öv nem érné át a derekamat, én azt hittem, hogy csak hülyít, mivel vannak nagyobb övek a világon. És azután rájöttem, hogy nem viccel vele, ő tényleg kövérnek tart engem, ami rosszul is esett, de végülis igaza volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik