Szórakozás

Németh Lajos: Gaál Noémi több titkomat ismeri, mint a feleségem

A TV2 időjósa augusztus 31-én beszélt utoljára a várható időjárásról a csatorna képernyőjén, Németh Lajos ugyanis 40 év médiaszereplés után nyugdíjba vonult. 1975-ben volt hallható először a Magyar Rádióban, majd a Magyar Televíziónál dolgozott, 1997-ben pedig csatlakozott a TV2 csapatához. Ekkor ismerkedett meg Gaál Noémivel is, akivel 19 évig voltak kollégák, ez idő alatt pedig szoros barátság alakult ki közöttük.

Ha létezik barátság férfi és nő között, akkor Noémi és köztem nagyon erős kapcsolat van. Az évek alatt egymás bizalmasai lettünk, kölcsönösen egymásra voltunk utalva, és így talán ő több titkomat ismeri, mint a feleségem!

– mondta a Blikknek Lajos, aki utolsó munkanapja után azonnal az Adriai- tengerhez utazott feleségével, akivel az utóbbi években nem sok időtt tudott együtt tölteni, de most igyekszik mindent pótolni.

Az időjós azt is bevallotta, hogy egyelőre még nem tudja felfogni, hogy további élete már szabadsággal telik, de igyekszik kihasználni, így több időt tölthet külföldön élő unokáival is.

A tengerparti nyaralás után az első dolgunk lesz, hogy kiutazzunk Finnországba a gyerekekhez, ahol végre lesz elég időm arra, hogy a srácokat kivigyem az erdőbe, és megmutassam nekik a természetet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik