Szórakozás

Aleska: Hogy nézhet ki a paprikás csirke és a galuska?

Sáfrány Emese, ismertebb nevén Aleska az utóbbi időben előszeretettel teszi közzé konyhai alkotásait a közösségi oldalain. A Story Extra stábja úgy döntött teszteli az egykori felnőttfilmes konyhai tudását, a feladat kiválasztásában pedig az ételkritikus Vajda Pierre segédkezett. 

Web

“Paprikás csirke nokedlivel, és legyen hozzá mondjuk uborkasaláta is. Akkor tökéletesen benne vagyunk ebben a klasszikus magyaros fogásban. Ez otthon is, étteremben is, mindenütt jelen van, mindenki meg tudja főzni” – gondolta a Konyhafőnök zsűritagja, aki nem is sejtette még akkor, mekkorát tévedett.

Hűha. Nem is tudom, hogy kell elkészíteni. Megmondom őszintén, hogy ilyet én szerintem soha nem ettem. Pedig vidéki lány vagyok. Úgyhogy ez számomra is meglepetés lesz, hogy ebből mit hozok ki. Próbálom összetenni a képet, hogy hogyan is nézhet ki egy csirkepaprikás és a galuska – akárhogy keresem az emlékeimben, hogy valaha láttam-e, vagy ettem ilyet, egyszerűen nincs meg. Én amúgy simán úgy oldanám meg, hogy olajban befűszerezve kisütném a csirkét, az paprikás csirke végülis, nem?”

– reagált ugyanis Aleska, mikor megtudta, mit is kellene ezúttal elkészítenie.

És hogy ezek után mit sikerült összehoznia, na és persze hogy mit kezdett végül a számára teljesen ismeretlen nokedliszaggatóval, azt az alábbi videóban megnézheted.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik