Szórakozás

Star Academy: Adrián bevallotta, erősen szexcentrikus

Ki kell ábrándítanunk azokat, akik azt gondolták, a TV2 beköltözős tehetségkutatója kizárólag az énekesek felkészüléséről fog szólni. Az első esti masszírozós kaland után ugyanis az egyébként kapcsolatban élő Illés Adrián máris újabb lánynak, a dögös Pádár Alexandrának csapta a szelet a jakuzziban, igencsak lényegre törően.

Web

“Van egy fűtőtestem, amivel fel tudnálak melegíteni. Érdekel? (…) Figyelj, bejössz az ajtón a fiú szobába, és szemben leszek, jó?”  – fűzte az énekes-jelölt Alexát, aki egyáltalán nem jött zavarba, ellenben közölte, hogy nem gondolja, hogy az a bizonyos testrész olyan hosszú lenne, hogy a nyakát is melegíthetné vele. Viszont a kamera előtt később elárulta, “multifunkciós kis csávónak” tartja Adriánt, aki felől szinte “megcsapta a tesztoszteronnal telített férfi illat” és így “elájult” a fiútól.

Aki pedig egy korábbi beszélgetés alkalmával Jecsmenik Arnoldnak beszélt arról, annyira szexcentrikusnak tartja magát, hogy hiába van barátnője, fogalma sincs, hogyan fogja hosszabb ideig szex nélkül bírni a bezártságot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik