Szórakozás

VV8: Melegeknek szánt aktfotókat vállalt VV Soma

A Való Világ Powered by Big Brother folyton félmeztelen szereplője, VV Soma megelőzte a bajt, s még beköltözése előtt maga árulta el a Blikknek: aktfotók is előkerülhetnek róla.

“Volt egy aktfotózásom, amit nagyon megbántam. Azért csináltam, mert eléggé meg voltunk szorulva anyagilag. Szerencsére még nem jelentek meg ezek a képek, remélem, hogy nem is fognak, de ez is én vagyok, vállalom a tetteimet. (…) Olyan rossz anyagi helyzetben voltunk, hogy hirtelen kellett sok pénz, és akkor azt mondtam magamnak, a családomért megteszem. (…) Egyedül voltam bent a fotóssal, és az ihlethez felnőttfilmet vetítettek és vérbőséget okozó szert is adtak. Természetesen nem egy szűk stúdiót kell elképzelni, hanem egy hatalmas, gyönyörűen berendezett lakást. Persze sem a környezet, sem a film nem tudta elterelni a figyelmemet a fotózásról, ami nagyjából 2-3 órán keresztül tartott. Közben végig csak a pénzre tudtam gondolni, és arra, hogy mikor lesz már vége. Csak az motivált, hogy a családomért csinálom az egészet”

– mondta a lapnak Soma, aki negyedmillió forintot kapott a képekért, amelyekhez hasonlók egyébként főleg a melegeknek szánt oldalakon pörögnek.

A VV8 szereplője hozzátette: édesanyjának a mai napig nem merte elmondani, honnan lett akkor a hirtelen pénz, így a cikkből fogja megtudni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik