Szórakozás

Száz kiló vazelin fogyott a TV2 újjáéledő műsorában

100 kiló vazelin, 500 liter tej, másfél tonna iszap – többek közt ezeket használták el ugyanis az augusztus 29-től újabb, immár negyedik évaddal jelentkező Ezek megőrültek! forgatása alatt. Mától ugyanis 24 hírességgel, új műsorvezetőkkel és 35 új epizóddal tér vissza a TV2 celebalázó műsora. A csatorna által kiadott közlemény szerint elsőként a Neon pávák (!) és a Hupikék hódok (?!)csapnak majd össze

Kasza Tibi és Cooky egyébként olyan ismert arcokat állítanak rajtvonalhoz, mint Fésűs Nelly, Voksán Virág, Tápai Szabina, Peter Srámek, Steiner Kristóf vagy éppen Fresh Andi. Andi már korábbi adásokban is próbára tette képességeit, most újult erővel tér vissza az őrültködéshez, ahol semmi nem rettentette el a kihívásoktól.

„Az első szériában versenyeztem először, amikor még egyikőnk sem tudta, hogy mire számítson. Már akkor beleszerettem a műfajba, és ezúttal is imádtam minden pillanatát. Még a leállások alatt is szakadtunk a nevetéstől. A Süketelőt élveztem a legjobban, bár kaptam bőven a hidegzuhanyból” – emlékezett vissza a forgatásokra Andi, akit a Zenebutik csatornán műsorvezetői szerepben is láthat a közönség. Apáti Bence is sokféle oldalát megvillantotta már, ezúttal az Arany homárok csapatában bizonyítja humoros rátermettségét.

„A forgatás hatalmas buli és nagyszerű élmény volt, vidám és bájosan őrült emberekkel. Pont olyanokkal, mint amilyen én vagyok. Azóta is időnként elmosolyodom az utcán, amikor eszembe jut egy-egy viccesebb emlék. A sárkvíz szót napokig shark-víznek értettem, és tekintettel arra, hogy amióta az eszemet tudom van egy teljesen indokolatlan, de annál súlyosabb cápafóbiám, rettegve vártam a feladatot” – mesélte Bence, aki alapvetően bevállalósnak tartja magát, így nem volt kérdés, hogy igent mond a felkérésre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik