Szórakozás

Beyoncé kislánya hárommilliós ruhában díjátadózott

Vasárnap rendezték meg a 2016-os MTV Video Music Award díjátadó ünnepséget, ahova - szokás szerint - ellátogattak a legnagyobb celebek is. Beyoncé plusz egynek most kislányát, a 4,5 éves Blue Ivy-t vitte magával, akire sikerült drágább ruhát adni, mint a felnőtt hírességek nagy részére.

Az énekesnő a saját szettjét sem aprózta el: egy pasztell Francesco Scognamigliót húzott magára, az estélyi pedig épp annyira volt diszkrét, hogy még két méretes angyalszárnyat is applikáltak rá. A DailyMail szerint ez a ruha később annyira ikonikussá válik majd, mint Lady Gaga pár évvel ezelőtti, húsból készült szettje. Az oldal felidézi azt is: mivel ez a kékes darab a couture kollekcióból való, így halandók nem juthatnak hozzá, a tervező ready-to-wear (azaz konfekció) kollekciója viszont bárki számára elérhető – már aki ki tud fizetni 180 ezer forintot egy viszkózingért.

NEW YORK, NY - AUGUST 28: Singer Beyonce and Blue Ivy Carter attends the 2016 MTV Video Music Awards at Madison Square Garden on August 28, 2016 in New York City. (Photo by Kevin Mazur/WireImage)
Beyoncé és Blue Ivy a 2016-os VMA-n.

Visszatérve Blue Ivy-hoz: a kislányra egy 11 ezer dolláros, azaz több mint 3 millió forintos estélyit adtak a díjátadón, haját – édesanyjáéhoz hasonlóan – befonták és kapott még egy gyémánttiarát is. Mindezek mellett nem tudjuk nem észrevenni, hogy Blue Ivy 95 százalékban az édesapja, Jay-Z génjeit örökölte – már ami a külsőt illeti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik