Szórakozás

Hiányzik a színészet Deutsch Anitának

Deutsch Anita közel tíz éve szállt ki a Barátok közt sorozatból, hogy főállású anya lehessen. A színésznő 2004-ben között házasságot a szintén a szériában szereplő Kinizsi Ottóval, akivel azóta is boldog kapcsolatban élnek, két közös gyermekükkel, Emmával és Hannival.

“Soha nem bántam meg egy pillanatig sem, hogy hat éve feladtam a színészi karriert, és Ottóval úgy döntöttünk, én maradok itthon a gyerekekkel. Ottó nagyon tehetséges ember, akit most hagyok, hogy kibontakozzon. Aztán lehet, hogy néhány év múlva nekem is adódik egy ilyen lehetőségem. Nem most vagyok a színészi karrierem csúcspontján, ezzel tisztában vagyok. Nem vagyok állandó tagja egyik társulatnak sem, de ha időm engedi, szívesen elvállalok egy-egy darabot. Imádok játszani, színpadon lenni, és bevallom, gyakran hiányzik ez a világ. Nem vagyok elégedetlen, és nagyon boldog az életem, de lelkileg fáj, hogy színésznőként kicsit háttérbe szorultam”

– mondta a Blikknek Deutsch Anita, aki hozzátette: az évek előrehaladtával egyre nehezebb az élet színpad nélkül, de tele van tervekkel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik