Szórakozás

Rekordgázsiért szerződött Győzike az RTL Klubhoz

Igen komoly összeget, negyven millió forintot kap Gáspár Győző régi/új műsora, a Győzike show legújabb részeiért – írja a mai Blikk. A lap úgy tudja, a showman – aki a VV8 háttérműsorát, a BeleValót is vezeti majd Aurelióval felváltva – 18 adásra szerződött le, ez tehát azt jelenti, hogy részenként több mint kétmillió forintos gázsit kap.

“Igen, minden igaz! Nagyon sok pénzt, negyvenmillió forintot kapok, de nincs szükségem mindre. Édes­anyám tavaly halt meg, rákos volt. Ezért is döntöttem úgy, hogy sok millió forintot, a tiszteletdíjam közel felét odaadom egy alapítványnak, ami rákos gyerekeken segít. Re­mélem, mások is követik a példám” – mondta el Győzike, aki állítja, hogy szerződésben rögzíttette, hogy a csatorna egyből a szervezet számlájára utalja a pénzt. Az RTL Klub üzleti titokra hivatkozva nem kívánt nyilatkozni a témában.

A Blikk egyébként azt is tudni véli, hogy az ilyen díjazás kimagaslóan soknak számít a hazai piacon; a legnagyobb kereskedelmi televíziók vezető híradósai 1–4 millió forintot keresnek havonta, a népszerű szappanoperák szereplői pedig „mind­össze” néhány százezret. A csatornák szerintük csak a legfontosabb képernyőseiket kötik magukhoz tízmilliós szerződésekkel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik