Szórakozás

Oláh Gergő: Geszti számomra a minta

Könnyen megtalálta a közös hangot a Kicsi Óriások felfedezettjeivel Oláh Gergő, aki csapatkapitányként készíti fel az énekeseket, táncosokat hétről hétre az RTL Klub szeptember 3-án induló műsorában. A munka így sem könnyű, az énekesnek volt olyan tanítványa is, aki fel akarta adni a versenyt, amikor már javában zajlottak a forgatások.

“A szeretet és a maximális figyelem a megoldás. A gyerekkor része az, hogy az embert csalódások érik. Ez készít fel bennünket a felnőttkorra, és segít abban, hogy megerősödjünk” – mesélte a Borsnak az X-Faktor korábbi győztese, aki egykori mentora módszerét alkalmazza a gyerekekkel.

“Még talán a munkámban sem éreztem magam ennyire jól. Geszti Péter volt számomra a minta. A saját mentorom is úgy kezelt, mintha a gyereke volnék, támogatott, mindent szépen elmagyarázott, amit nem értettem. (…) Mondogatom a gyerekeknek, hogy ne szálljon a fejükbe a siker. Azért kell felmenni a színpadra, mert szeretjük, amit csinálunk és van mondanivalónk, nem azért, hogy megállítsanak az utcán egy közös fotóra. Az csak hab a tortán” – véli az énekes, akinek saját gyerekei nem veszik zokon, hogy édesapjuk többet, és ráadásul más gyerekekkel dolgozik mostanában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik