Szórakozás

Kristen Stewart: Egy termék lett a kapcsolatom

A színésznő hosszú interjút adott a New York Times-nak, amiből kiderül, hogy Pattinsonnal főleg a rajongók miatt volt együtt, illetve a színészkedés nem az egyetlen művészeti ág, amivel szívesen foglalkozik.

Az 1990-ben született Stewart 18 éves volt, amikor a Twilight sorozat a mozikba került – a filmek egyébként nemcsak rekordbevételt hoztak, de őt is a legnépszerűbbek közé emelték. Nem telt el négy év, és a Forbes szerint máris a legjobban fizetett színésznő lett, illetve őt választották a Balenciaga Florabotanica névre hallgató parfümjének arcául.

Nem vagyok egy tipikus showman, viszont egyúttal szeretném megmutatni is magam: azt akarom, hogy megértsenek és lássanak – a lehető legnyersebb, legtisztább módon

– mondta magáról Stewart, aki egyébként 9 éves kora óta színészkedik. Hozzátette: a Twilight-hisztéria alatt az emberek annyira szerették volna, ha filmbéli partnerével, Robert Pattinsonnal az életben is egy párt alkotnak, hogy a kapcsolatuk egy termékké vált. Az elmúlt három évben Alicia Cargile producerrel randizgatott, amit (szexuális orientáltságával együtt) nem is rejtett véka alá.

A privát szférám most is igyekszem védeni, viszont azt is próbálom elkerülni, hogy az emberek azt higgyék, magát az eszmét rejtegetem

– mondta. Azt is megtudtuk az interjúból, hogy bár korábban csontsoványra fogyott, és sokan őrültnek nézték, most jól van, és az, hogy mára elegendő hit van benne a folytatáshoz, jobb színésszé tette. Manapság az hajtja, hogy olyan szerepeket vállaljon el, amik korábban túl nagy feladatnak tűntek volna: a Personal Shopperben például egy olyan nőt játszik, aki a fiú ikertestvérét gyászolja. A szerepről azt mondta, „a legelszigeteltebb, legmagányosabb személy, akit valaha játszott – valaki olyan, akit a félelem és a kegyetlenkedés irányít”.

A forgatás alatt Stewart 18 órát dolgozott egy nap, egy héten pedig hat napot, és amikor éppen nem a filmmel foglalkozott, akkor a Chanelt reklámozta – több szezon óta ugyanis ő a francia luxusház egyik arca. Kiderült, mára megtanulta elengedni a szorongását, és a “gyorsan túl lenni rajta” taktika helyett már sokkal inkább megpróbálja élvezni a filmbéli alakításait. Kevesen tudják, de a 26 éves színésznő fest, illetve (legtöbbször repülés közben) verseket is ír – ha pedig elégedett valamelyikkel, akkor azt egy bőrkötéses noteszbe másolja át. Ráadásul három szenvedélyét össze is köti: egy rövidfilmet készít, amit az egyik verséből született fekete festmény inspirált.

Arról a pillanatról szól, amikor reggel felkelsz, felöltözöl és rádöbbensz: nem vagy többé szomorú.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik