Szórakozás

Hajdú és Sarka mindennap beszélnek

Nem csillapodik a családi vihar Hajdúéknál, a családfő kénytelen volt felesége nélkül nyaralni vinni Dávidkát és Noncsit. Állítólag egy harmadik állt a kapcsolatuk mélypontján lévő Hajdú Péter és Sarka Kata közé, és bár az ilyesmit nem lehet meg nem történtté tenni, a házaspár a gyerekek miatt is próbálja együtt tartani a családot. Ehhez persze a megbántott félnek kellene megbocsátania, s híreink szerint Hajdú szüntelen ostrommal próbálja visszaszerezni megbántott feleségét.

A Bors úgy tudja, a celebpár tagjai mindennap beszélnek egymással telefonon főként a gyerekek miatt, mert távol vannak az édesanyjuktól, de nem kerülgetik a forró kását, a problémák is gyakran szóba jönnek ilyenkor.

A Blikk közben arról ír, hogy Hajdú Péter mostanában látványosan lefogyott a ciprusi nyaralás képei alapján. Még egy klinikai szakpszichológust is megkérdeztek, aki szerint ha elveszíthetjük a párunkat, akkor gyászt érzünk, amit fel kell dolgozni. Ennek lehet az is az egyik tünete, hogy az ember nem eszik, vagy csak nagyon keveset. Makai Gábor elmondta: “Ha elhúzódik a folyamat, és a tünetek erősödnek, akkor már komolyabb egészségügyi probléma is előállhat.”

Hajdú Péter a következő napokban hozza vissza a kis családot Ciprusról, az pedig a jövő zenéje, hogy Katával hogyan sikerül rendeznie a kapcsolatát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik