Szórakozás

Istenes tudja, hogy a VV indulatot vált ki az emberekből

Nádai Anikó és Istenes Bence vezetik majd a hamarosan induló ValóVi­lág powered by Big Bro­ther es­ti összefoglalóit az RTL II-n. Egyiküknek sem újdonság a terep, mindketten 2010-ben kezdtek a VV-nél, Anikót villalakóként, Bencét pedig a Neked Való műsorvezetőjeként láthattuk először az RTL Klub képernyőjén. Mindketten nagyon várják már a közös munkát, és persze az új VV-seket, akiknek castingjába korábban a 24.hu kamerája is beleshetett.

“Én azért is szeretem a VV-t, mert rengeteg indulatot vált ki az emberekből. Bár sokan nem szeretik ezt bevallani, könnyen azonosulnak egy-egy karakterrel, a villalakók pedig tökéletesen tükrözik a társadalmunkat. Szélsőséges karakterek vannak, de ez kell. Ettől lesz a műsor az, ami. Folyamatosan nézni kell a műsort, követni a történéseket. Ott tombolnak az érzelmek a stúdióban, érkeznek a rajongók, különleges a hangulat. Általában már reggel bent vagyunk a stúdióban, próbálunk, készülünk, de párbaj csak kéthetente egyszer lesz”

– mondta a Blikknek Istenes, akinek újdonsült kolléganője is nagyon készül már az új feladatra.

“Villalakóként nagyon élveztem, de műsorvezetőként még jobb. Anno azért mentem be, hogy megváltoztassam az életemet, szerintem sikerült. Inkább lelkileg készülök. Nem Bencétől tartok, hanem attól, hogy élőben vezetem majd a műsort. Szerintem én sokkal jobban át tudom érezni a villalakók helyzetét, hiszen bent éltem, párbajoztam, pontosan tudom, milyen érzések kavarognak a játékosokban”

– tette hozzá Nádai Anikó.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik