Szórakozás

Furcsa válás elé néz Görög Zita

Görög Zita egy évnyi párkapcsolat után decemberben egy karib-tengeri szigeten házasodott össze férjével, Koltay Tamással. A friss házasság mára olyannyira válságba került, hogy már külön is költöztek, válásról beszélgetnek.

A modell-műsorvezető és férje furcsa válás elé néznek. Külföldön keltek egybe, így ahhoz, hogy a magyar jog szerint is szabályosan bonthassák fel kapcsolatukat, előbb itthon is össze kell házasodniuk – írja a csütörtökön megjelent BEST magazin.

A dolog lényege, hogy Zitáék eddig nem honosíttatták a dominikai papírt, és Magyarországon sem mentek el az anyakönyvvezetőhöz, hogy honosíttatást kiváltva itthon is kimondják az igent. Így azonban most az a furcsa helyzet állt elő, hogy Magyarországon nem számítanak házasnak, az államhatáron túl viszont igen. Ha el akarnak válni, a jog szerint csak ott tehetik meg, ahol össze is adták őket. Ismét megvenni a repülőjegyeket, szállást foglalni, kint ügyvédet fogadni nyilván nagyon drága és időigényes, ezért a magazin szerint az lehet a pár számára a legegyszerűbb megoldás, ha előbb itthon kimondják az igent, hogy aztán elválhassanak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik