Szórakozás

Dobó Katában “rendet rakott az összhang”, most a helyén van

Dobó Kata fiatalkori sikerei ellenére folyton önbizalomhiánnyal küzdött, hosszú ideig tartott, amíg megtalálta a belső egyensúlyt. Ebben kislánya, Szofi születése segített neki.

“Egy gyerek érkezésével megváltozik a fontossági sorrend. Nekem is segített abban, hogy kevesebbet foglalkozzak dolgokkal, amik azelőtt talán nagyobb hangsúlyt kaptak, ám ma már látom, mennyire jelentéktelenek voltak. Szerencsére sokat dolgozom, a munka és a család összhangja rendet rakott bennem, úgy érzem, most a helyemen vagyok”

– mondta a 24.hu-nak a gyermekét egyedül nevelő színésznő, akinek igazán izgalmas a nyara, hiszen mostanában mostanában folyamatosan forgat vagy színpadon van. A Válótársak, az Egynyári kaland, a Budapest Noir, a Brazilok és a NőComment mellett azért pihenésre is jut ideje.

“Bár a forgatások szinte az egész nyarat kiteszik, de nem panaszkodom, sokat tudunk együtt lenni Szofival. Eddig a Balaton kapott nagyobb hangsúlyt, de a nyár végén szeretnénk még egyet tengerpartozni is. Aztán elkezdődnek a színházi próbák, és az óvoda”

– árulta el Dobó Kata, aki legújabb munkájáról, a NőComment nevű rendhagyó talkshow-sorozatról is mesélt, amelyben mások mellett Ábel Anitával és Liptai Claudiával beszélik ki az élet nagy dolgait.

“A nők szerepe a mai világban, az anyaság, a karrier témaköre izgat igazán, de abszolút minden szóba kerülhet. Szeretek olyan rendhagyó, újító kezdeményezésekben részt venni, ami előre visz, és a párbeszédnél nincs fontosabb. Hiszen így tudhatjuk meg, ki mit gondol az aktuális történésekről, kit mi foglalkoztat éppen, van-e nekünk ezekre a dolgokra válaszunk. Izgalmas beszélgetések lesznek, hiszen nagyon különbözőek vagyunk, de az is lehet hogy az derül majd ki, hogy talán mégsem. A csapat összetétele feltételezi, hogy nem fogjuk sem egymást, sem a vendégeket kímélni, őszinték leszünk, de semmiképpen nem bántóak.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik