Szórakozás

Az RTL-hez szerződött Tóth Vera

Tóth Vera 2004-ben a TV2 Megasztár című műsorának győzteseként vált híressé, karrierje azóta is töretlen, s hamarosan visszatér a képernyőre: csapatkapitányi feladatot lát majd el ősztől az RTL Klub-on induló gyerek tehetségkutatóban, a Kicsi Óriásokban. Vera a Fókuszban mesélt az új kihívásról.

“Egy csapatkapitánynak az a feladata ebben a műsorban, hogy lelkileg összetartsa a csapatát. Nem feltétlenül a szakmai dolgokban vagyok ott, hanem inkább a lelki dolgokban, lelki mentorként tevékenykedek a gyerekeknek. A szívét lelkét rakom össze, minden titkukat velem osztanak meg, egy nagyon komoly, kicsit olyan pszichológiai feladat ez. És nekem is egy nagyon komoly kihívás”

– mondta az énekesnő, aki gyomorszűkítő műtétjéről és nagy fogyásáról is nyilatkozott.

“Én azt hittem, hogy a műtét után majd sokan el fognak ítélni, hogy műtéttel fogyok. És én azt látom, hogy mindenki büszke. Én azt látom, hogy egyszerűen azt mondják, hogy mekkora hős vagy, hogy ezt bevállaltad. (…) Én azóta sokkal jobban érzem magam, nagyon nagyon sok energiám van, amitől már sokszor aludni sem tudok. És a Kicsi Óriások műsorhoz nagyon jól jön, hiszen hát a gyerekekhez türelem kell, és eljutottam arra a pontra, hogy ez az első nyár, amikor nem utálok öltözködni, szeretem a színeket, eddig is mindig szerettem, csak az embernek korlátozottak a lehetőségei bizonyos testsúly fölött, és mindenki tud nagyon jól öltözködni, még is, én így érzem magam a legjobban. Valahol vékony tudatom van a lelkemben, és én ezt a tudatot szeretném elérni.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik