Szórakozás

Nagy beszédet mondott Justin Timberlake a tini díjátadón

Magyar idő szerint hétfő hajnalban rendezték meg a 2016-os Teen Choice Awards-gálát, amelyen a FOX tévécsatorna tizenévesek szavazatai alapján ítél oda díjakat hírességeknek.

Az est főszereplője egyértelműen Justin Timberlake volt, aki az eddigi 18 díjátadó alatt összesen 23 díjat nyert, beleértve egy speciális elismerést, amelyet a 10 éves FutureSex/LoveSounds albumáért vehetett át. A vasárnapi Teen Choice Awards-on Timberlake érzelmes, inspiráló beszédet tartott a fiataloknak – írja a People.com.

“Azért vagyok itt, hogy elmondjam, csak te és a választásaid számítanak” – kezdte a világsztár, majd szülei értékeivel folytatta. “Megtanították nekem a tiszteletet, tisztelni magamat és az összes embert.” Timberlake további tanácsokat is adott: “Légy a megoldás része, és ne a problémáé. Ne pazarolt el a 20-as éveidet…”

A nemrég nyilvánosan arcon ütött Justin elismerte, hogy neki is volt pár botlása az életében, de ezek a nehézségek segítettek neki nagyobbra nőni. “Amit utána teszünk, azzal történelmet írtunk, mert a lehetetlen nem létezik.”

Majd hozzátette: reméli, a fia is megnézi majd egy napon ezt a beszédét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik