Szórakozás

Vajna Timi elárulta, milyen számára a jó pasi

A napokban még Leonardo DiCaprio St. Tropez-ban rendezett jótékonysági gáláján bulizó Vajna Timi  nem kímélve az idejét és a fáradságot, megosztotta a nagyvilággal, hogy szerinte mik a jó pasik ismérvei.

Kiderült, hogy ha a férfi motorozik és szereti a macskákat, az már biztató jel, de megtudtuk, hogy miből következtethetünk arra, hogyan teljesít az ágyban.

Egy ismerkedés során először azt figyelem, hogyan vezet egy pasi. Ha gyorsan, lendületesen, akkor tuti jó az ágyban. Ha ügyetlenül parkol, bizonytalanul vezet, akkor jobb, ha nem is reméltek tőle hatalmas szenvedélyt esténként.

– írta blogjában Timi, majd a legfontosabb külső tulajdonságokra is kitért.

A szép kéz és az ápolt lábfej elengedhetetlen számára, ahogyan a félhoszzú fürtök is jó pontot jelentenek (hoppá Andy), na de ami igazán beindítja:

A szolidan fehér, rendezett fogsor pedig nagyon beindítja a csajokat. Talán jobban is, mint egy szép izmos popsi.

A sokoldalú üzletasszony összegzésként pedig saját kapcsolatáról is beszélt és elmondta, mi a jó abban, hogy idősebb a férje.

Gyakran bántanak az idősebb férjem miatt, pedig a válasz nagyon egyszerű. ‘A pasi olyan, mint egy jó bor’ – igen, sajnos velünk, nőkkel ellentétben – az érett, korosodó férfiak nagyon sármosak tudnak lenni. Egyrészt jobban tudnak a nőkkel bánni, másrészt stabil állandóság jellemzi őket.

Facebook
Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik