Szórakozás

Pártos Csilla rokontartást kér Pécsi Ildikótól

További pereskedés várható Pártos Csilla és Pécsi Ildikó között – derül ki az e heti Story magazinból. A korábbi hírek után – miszerint a Kossuth-díjas színésznő exmenyének és unokájának ki kell költözni a budai családi házból, ami miatt a táncosnő fellebbezést nyújtott be – Pártos Csilla megszólalt, és elárulta, mindent megtesz maga és fia védelme érdekében.

“Eddig én voltam az, aki a válás során igyekezett korrekt és emberséges maradni. Az ügyvédem többször felvázolta a lehetőségeimet, amelyek hallatán mindannyiszor ösztönös ellenkezés kerített hatalmába, mert nem akartam bántani senkit. Most azonban a gyerekem és a saját magam védelmében hallgatni kényszerülök az ügyvédemre, és minden olyan eszközzel élni fogok a továbbiakban, amelyek megóvnak bennünket” – mondta el a magazinnak a táncos-koreográfus, akinek volt férje korábban azt nyilatkozta a bíróságon, hogy nincs jövedelme, édesanyja tartja el, ezért gyermektartást sem tud fizetni.

Jogi szakértő szerint azonban ilyen esetben a hozzátartozó is kötelezhető a tartási díj megfizetésére, így Pártos Csilla volt anyósától, Pécsi Ildikótól igényelhet rokontartás címén havi fix összeget, amit utolsó fillérig kamasz fia ellátására fordítana.

Fotó: MTI/Zih Zsolt
Fotó: MTI/Zih Zsolt

Ajánlott videó

Olvasói sztorik