Szórakozás

Nádai Anikó 46 kilóra fogyott

A Való Világ és az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője, a Farm műsorvezetőjeként is bemutatkozó Nádai Anikó a Story legfrissebb számában mesélt arról, hogyan sikerült kisfia születése után 11 hónappal elérnie tinédzserkori testsúlyát.

“Patrikot várva, a terhességem kilencedik hónapjában már 70 kilót mutatott alattam a mérleg, de hamar visszanyertem az ideális súlyomat, pontosan annyi vagyok, mint tinédzser koromban. Szerencsére a páromnak én vagyok a legszebb” – meséli a magazinban a fiatal anyuka, aki azt is elárulta, édesanyja túl soványnak tartja, és folyton ennivalóval kínálja, hogy hízzon kicsit.

“Amikor nálunk van, folyton főzni akar, és csak tömné belém az ételt, pedig bizonyisten, soha nem koplalok. Ha este kilenckor megkívánom a császárszalonnát, lelkifurdalás nélkül abból is bevágok egy jókora darabot. Szóval megnyugtatok mindenkit, nincs testképzavarom, és véletlenül sem koplalok hiúságból” – mondta el Anikó, aki gyors fogyását az örökmozgó kisfia körüli teendőknek tudja be; visszanyert alakját pedig bátran mutatta meg a Story magazin olvasóinak is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik