Szórakozás

Fulladás jön Horgas Eszterre a házasság gondolatától

Horgas Eszter csodálatos dolognak tartja a házasságot, csak neki ne kelljen férjhez mennie. A fuvolaművésznek házasságiszonya van. Ezt a betegséget más néven gamofóbiának nevezik, az ebben szenvedők leggyakrabban kapcsolatuk és életük megváltozásától, önállóságuk, szabadságuk elvesztésétől vagy épp a válástól félnek. De kiváltó ok lehet az is, ha gyerekként éljük át szüleink válását.

“Kislányként nagyon vágytam arra, hogy esküvőm legyen, ugyanakkor kiderült rólam, hogy házasságiszonyom van. 20 évesen amikor férjhez mentem, tele voltam kiütéssel… Azóta sem vágyom rá. Sőt, nem hogy nem vágyom rá, hanem tulajdonképpen nyomaszt és félek a házasság gondolatától. Egyszerűen fulladás jön rám, hogyha arra gondolok, hogy oda kell állnom az oltár elé. Amikor megnéztem az Oltári nő című filmet, ahol Julia Roberts mindig elrohan az esküvőiről, akkor komoly azonosulást éreztem…”

– mondta a Story Extra riportjában Horgas Eszter, aki úgy gondolja, saját fiatalkori házassága is egyfajta gyerekvágyból történt csupán.

Olvasói sztorik